Nessebar

Valtio: Bulgaria
Virallinen kieli: Bulgaria
Rahayksikkö: Lev (BGL)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Nessebar ja muista Bulgarian matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Uusi Nessebar

Tulimme juuri tänään 19.6.06 Nessebarista kahden viikon lomalta poikani kanssa. Hotellimme sijaitsi Uuden Nessebarin ja Ravdan välissä. Kertakaikkiaan ihana paikka, hotellimme oli ihan rannalla Hotel Discrete/Domina Travel. Vain rappuset pihalta ja olimme suoraan rannalla. Hotellissa oli rento ja kiva fiilis! Omistajat super-ihania! Hyvät bussiyhteydet/taksit Sunnybeachille ja Nessebariin! Tänne palataan uudestaan!

Arvosana kohteelle:

Anne ja Henri - 19.06.2006

Nessebar vs. Sunny Beach

Viime vuonna tuli reppureissulla viivyttyä muutama päivä Nessebarissa ja Sunny Beachilla. Itse tykkäsin Nessebarista huomattavasti enemmän. Sunny Beachon varsinainen turistirysä kun taas Nessebar on rauhallisempi paikka jossa on myös mukana hieman paikallista "kalastajakylä"-tunnelmaa.

Arvosana kohteelle:

ande - 18.06.2006

Nessebar

Olin noin vuosi sitten Bulgariassa Sunny Beach :illa, ja pidin paikasta kovin paljon. Ihmiset olivat kovin mukavia, heti kun kuulivat olevamme suomalaisia. Muutamat osasaivat kumman paljon sanoa kaikenlaista suomeksi. Varsinki eräs leipomonpitäjä, jonka ilmeisesti veljen vaimo oli suomalainen, ja hänen kauttaan ooi oppinut todella hyvin puhumaan suomea. Eräänä päivänä päätimme lähteä Nessebariin. Menimme sinne paikallisella taksilla, ja matka sujui mukavasti, sillä taksikuski oli mukava nainen, jolla juttu luisti, eikä itse saanut edes puheenvuoroa. Perillä sovimme taksin kanssa, että tulee 5 tunnin kuluttua takaisin. Lähdimme tutkimaan kaupunkia. Siellä oli upeita ohuita, mutta pitkiä teitä, korkeiden vanhojen talojen välissä. Ostimme kaikenlisia upeita matkamuistoja itsellemme, sekä tutuillemme. Siellä oli koht. halpaa, ja aivan upeaa tavaraa. Kuuma oli, mutta myös maisemat kaupungin reunalla oli upeat. Vanhoja raunioita oli, joista sai upeita kuvia otettua. Nessebarissa oli myös paikallisia ihmisiä paljon, jotka asuivat siellä pienissä, pienissä asunnoissa, usein isompien talojen kellareissa, tai alemmissa huoneistoissa. Tuntien päästä kassit olivat täynnä, matkamuistot ostettu, ja jäätelöt syöty virkistykseksi, loähdimme sieltä otettuamme parit valokuvat, hyvillä mielin, ja taas yksi mukava, nautinnollinen päivä takana. Taksi olikin jo parkkipaikalla odottamassa, ja pääsimme kätevästi heti lähtemään kuumuudesta takaisin hotellille uimaan. =D Eli näistä päätellen omat kokemukset Nessebarista, ja Bulgariasta yleensä ovat mahtavat!!! Menisin uudestaan!!!

Arvosana kohteelle:

Jemppu - 08.03.2006