Kultahietikko

Valtio: Bulgaria
Virallinen kieli: Bulgaria
Rahayksikkö: Lev (BGL)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Kultahietikko ja muista Bulgarian matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

kultahietikki

olen ollut monta kertaa, ja menen edelleen. Kuuma mineraaliallas drushbassa on aivan ihana, ja maisema koko bulgaariassa on ihana.Ilmasto on meille suomalaisille ok, yöt ovat viileenpiä kuin muissa paikossa, voi hyvin nukkua.Hotellitaso on hyvä ja ruoka.Hintataso on myös kohdallaan.Ei muuta kuin sinne vaan,sivistyksen puute jos ei uskalla,ja on ennakkoluuloja.

Arvosana kohteelle:

Bulgaariafani - 06.06.2009

Mahtava loma!

Olimme viikon kultahietikolla.Olin perheeni kanssa,joka päivä oli joku 30 astetta lämmintä. Olimme iltaisin baareissa, Den Glada Vikingissä oli tunnin ilmaisia alkoholi juomia. Vaahto bileet oli vallan mahtavat, baari kierroskin oli hyvä. Päivisin odotimme aurinkoa. Ja ruoka oli mahtavaa! Uudelleen olisi kiva mennä.

Arvosana kohteelle:

maija - 02.02.2009

Todella mahtava!

Oltiin tänä kesän toisella lomaviikolla Bulgarian kultahietikolla Atlas-hotellissa. Todella hyvä paikka! Halpaa, mukavia ihmisiä, aurinkoa, hietikkoa. Ainoat miinukset olivat, että takaisin hotellille mentäessä, maasto oli melko jyrkkää (no tulipahan liikuntaa), ja harmitti hieman, kun näin, että ei ollut palmuja.

Mutta suosittelen lämpimästi!

Arvosana kohteelle:

>Mankimies< - 01.09.2008

Ihana kohde mutta valitettavasti....

Eli ajattelin kertoa lomastamme bulgarian kultahietikolla... olimme kolmestaan matkalla minä ja vanhempani(olen 20-v tyttö) astumme koneesta ulos 24.8.2008 ja ihollemme möllähtää lämpöinen ilma kuin kamelin hönkäys klo 21.00. kaikki näyttää hyvältä. Saamme laukkumme ja matka jatkuu Varnan lentokentältä
hotelille. Meidän on määrä majottautua 2-tähden hotelli tsarevetsiin... okei, jo esitteestä näimme että meillä ei ole uima-allasta mutta ei siinä mitään kun kipusimme 9krs hissillä ja nähtyämme huoneemme olimme kaiki pyörtyä!! AJATELKAA 3 aikuista saisi asua n. 15neliön huoneessa jonka sängyt jo peittävät KAIKEN tilan!! ei jääkaappia, ei telkkaria... okei takaisin alas puhumn oppaalle muista mahdollisuksista majottautua, todella tylysti vastasi oppaamme "-Tässä hotellissa on kaikki huoneet saman kokoisia, joten js jotain niin huomenna voimme tiedustella onko toisessa hotellissa tilaa mutta emme lupaa mitään onhan menossa hot-seasonii!". näin. ONNEKSI äitini ja minä olemme myös venäjän-kielen taitosia joten hotellin henkilökunnalta marssittiin kysymään mahdollisuuksia. ja ystävällisesti meille näytettiin "perhe-huone" 2xisompi jääkaapilla,telkkarilla, tilavalla suihkulla ja parvekkeella varusteltuna! Tottakaai suostuimme ottamaan sen ja maksamaan 140e lisää. että näin fiksuja hotelleistaan ovat DETUR-matkaoppaat. Lisäksi kuulimme eräitten lähtevän samaisen toimiston järjestmälle kala-retkelle, 20kmajeltuaan
hikisssä bussissa perillä ei näkyny sen koomin virveleitä kun laivaakaan!! MITEN TÄMÄ ON MAHDOLLISTA? no mutta muuten lomamme meni erittäin mukavasti ja aurinkoisesti mutta päätimme että emme enään IKINÄ lähde deturin kanssa minnekkään.

Arvosana kohteelle:

Allu - 30.08.2008

Bulgaria fani

Olen vuodesta 1988 käynyt säännöllisesti Kultahietikolla ja
Sunny Beatsilla ja aina vaan olen menossa, 29.6 lähdemme taas perheen kanssa. Olemme myös käyneet laskettelemassa
Bulgarian Banskossa, suosittelen, halpa ja hienot rinteet ja gondoolihissi, joka vie ensin 6 km ja siitä pääsee monella hissillä vielä jatkamaan ylös. Pisin alastulo 16 km, menkää kokeilemaan ihmeessä. Kaikki joukolla Bulgariaan.

Arvosana kohteelle:

Pirjo - 04.06.2008

Aah, ihanaa!!

Olin vuosi sitten kultahietikolla. Oli kiva hotelli ja ihana aurinko. Oli myös ihan sika halpaa. Ostin vaikka mitä ihanii vaatteita. Sitten niitä benji-hyppy väärinpäin juttuja oli joka paikas niin lapsille kuin aikuisillekin. Sellases kävin ja banaaniajelulla myös. Oli sielä muutakin mutta en mennyt. Lähellä oli muuten kiva vesipuisto agua police jossa oli hurjia mäkiä. Ja tietysti nami ruokia oli bulgariassa. Meressä halusin käydä joka ilta pimeässä ja päivällä meressä vietin noin 4h. Upee loma oli! PARAS IKINÄ!!!!

Arvosana kohteelle:

Milla - 18.01.2008

Hurjempaa menoa!

Oltiin pari vuotta sitten kultahietikolla viikko. Siinä ajassa kerkesi kertyä paljon uusia kokemuksia ulkomailta. Minä olen siis 14 vuotias ja sillon siis 12. Kävin riippuliitämässä rannalla. Se oli todella mukavaa ja ei pelottanut yhtää. Eikä alastulo sattunut ollenkaan kun miehet olivat ottamassa vastassa. Kävin laittamassa itselleni letit ja siihen meni vaan 1,5h. Oli todella halpaa vielä. Seuraavaksi käytiin ajalemassa vesi skoottereilla ja seoli todella kivaa!! Vaikka ekaks mentiin vähän hiljempaa mutta loppu 5 minuuttia päästeltiin kunnolla. Viimeinen tempaus oli niin sanottu benji- hyppy toiste päin. Eli kuminauhoihin kiinni ja ne kiristettiin ja lennätettiin n. 15m korkeuteen ja vaapaa pudotuksella takaisin. ja sitten kuminauhojen mukana takasin ylös ja alas. Se oli hurjaa mutta tottakai piti mennä vielä kokeilemaan uudestaan myöhemmin viikolla. rohkeasti vain kokeilemaan kaikkea! Viimeisenä päivänä mentiin vielä ajelemaan sellasella patjalla mikä meni veneen perässä. Ja kuski oikein irrotteli ja siinä sitä mentiin ja hypittiin aaltojen mukana.:D rohkeasti kokeilemaan kaikkea. Oli muuten paras loma ikinä!! <3

Arvosana kohteelle:

Hurjastelija- - 29.05.2007