Porto de Galinhas

Valtio: Brasilia
Virallinen kieli: Portugali
Rahayksikkö: Real (BRL)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Porto de Galinhas ja muista Brasilian matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

PARATIISI

Oltiin jo toistamiseen BdG:ssa. Aivan upea paikka kaikin puolin.Marupiara on siisti hotelli ja henkilökunta erittäin ystävällistä.Iloiset ihmiset kaikkialla ja aurinko paistaa
a i n a!!!!!Se kyllä täytyy sanoa että turismi alkaa "painaa päälle" jo tähänkin paikkaan.Edellinen matka oli v.2005 ja nyt toinen matkamme tammik.2009. Muutosta oli havaittavissa jo aika paljon. Ei vielä kuitenkaan liikaa.Se kannattaa huomioida ettei mene sinne tammikuussa kun brassit lomailevat....väkeä on kaikkialla pilvin pimein.
Marraskuu oli paljon rauhallisempi!

Arvosana kohteelle:

KAIPUU JÄI - 02.02.2009

Rentouttava loma

Olimme avopuolisoni kanssa Galinhaksessa 2008 maaliskuussa ja pidimme paikasta todella paljon ja menemme 2009 helmikuussa sinne uudestaan! Keskustassa loistava pihviravintola nimeltään Um Recanto Argentinos, grillaavat pihvit luonnon hiilillä ja kyllä maistui! Retket olivat myös erittäin mukavia. Suosittelen paikkaa kaikille jotka haluavat nauttia lomastaan lämpimässä ja iloisessa paikassa.

Arvosana kohteelle:

brasilia 4ever - 09.01.2009

Porto de Galinhas

Joululoma Porto de Galinhasissa oli upea. Aurinkoa riitti jokaiselle päivälle. Parina päivänä satoi hieman, mikä ei suinkaan haitannut. Portugalin matkasanakirjan sekä elekielen avulla tutustuimme kahden viikon aikana valtavan moneen paikalliseen. Hymyjä sai jokaiselta vastaantulevalta brasilialaiselta ja palvelu oli poikkeuksetta ystävällistä.

Pieniä ongelmia tai miinuspuolia en enää muista, sillä paikallisten positiivinen ja aurinkoinen asenne pelasti tilanteessa kuin tilanteessa. Matkatoimiston järjestämät retket olivat mielenkiintoisia; varsinaisia nähtävyyksiä ei aivan galinhasin nurkilla ollut, joten reissut hieman pidemmälle avasivat näkymää sokeriruokopelloille, luontoon ja suurkaupunkiin.

Ikävä jäi. Kävely rannalla, juoksut alloissa, löhöily altailla tai allasbaarilla, kaupungilla jutustelu ja aurinko tekivät lomasta unohtumattoman. Porto de Galinhas ei ole mikä tahansa rantalomakohde. Se on oikeasti elämys.

Arvosana kohteelle:

eevukka - 25.08.2008

Mukava loma

Oltiin tyttären kanssa lomalla joulukuussa 2005, aivan ihana matkakohde. Hotelli oli Marupiara, koko matka yhtä plussaa. Pieni rauhallinen kylä, lämmintä, ystävällisiä ihmisiä jne.

Arvosana kohteelle:

Tupu - 29.12.2007

Capitania do Porto

Lämmintä helmikuussa riitti. Nähtävää ei ollut muuta kuin meri. Ala-asteikäisten kanssa matka sujui hyvin.

Hotellilta matkaa lapsille sopivalle ranta-alueelle keskustaan oli kai 3km. Mukava kävellä aamulla rantaa pitkin kun aurinko ei vielä paistanut niin kuumasti. Muutama tunti rannalla ja sitten lounaalle. Kiloravintolat olivat hyviä lounaspaikkoja, sai itse valita mitä syö ja maksaa painonmukaan. Helmiuussa -07 hinta oli 1.99 realia/100grammaa.

Päivän kuumimpaan aikaan pysyimme hotellilla, joko päiväunilla tai pienessä altaassa polskien. Taksi keskustasta maksoi 7 realia. Paikallisella pikkubussilla 1.50. Tosin kun kävimmelähelläolevassa kylässä, Nossassa, niin sieltä bussi keskustaan maksoi myös 1,50 vaikka matka oli yli tuplasti pidempi. Samoin bussissa lapsista ei tarvinnut maksaa. Ekalla viiolla maksoimme kiltisti7 ja 9 vuotiaista lapsista mutta kun kerran ei ollut tasarahaa, matka maksoikin vain 3realia. Ja loppuloman maksoimme tuon summan ja kaikki olivat tyytyväisiä.


Illalla lähdimme usein taas keskustaan. Cafe de Brasil oli mukava paikka käydä mehulla. Kauppoja ei kylässä ole kovin paljoa, ja niissäkin myydään samaa tavaraa jokaisessa. Ruokapaikkojakaan ei ollut kovin kummosia ja osa todella kalliita. Melkein joka kanaruokaan oli laitettu sinappia. Kuka tykkää kuka ei.

Niin siis nähtävää ei ole. Täytyy lähteä kylästä pois löytääkseen muuta kuin merta ja turisteja. Taksit ovat edullisia ja matkatoimiston kautta saa varattua taksin jonka kuljettaja puhuu englantia. 100km säteeltä sitten löytyykin vaikka mitä.

Hotelli oli mitä oli. Huoneet melko alkeellisia vaikka olikin yritetty tehdä mukavia. Ilmastointi puhalsi lämmintä ilmaa eikä keittiössä ollut tuuletin toiminut. Tuuletin kyllä vietiin heti korjattavaksi kun asiasta ilmoitimme, mutta takaisin sitä ei saatu lomamme aikana.

Kylpyhuone oli aivan järkyttävä. Se haisi ihan homeelle kuivanakin. Vesi ei valunut viemäriin vaan jäi lillumaan lattialle. Sängyt olivat tosi kovia, nukkuminen oli hankalaa. Hyttysiäoli myöspaljon. Myrkyttäminen ei auttanut kuin hetkeksi, ovien ja ikkunoiden väleissä oli monien senttien rakoja.

Olemme yleensä tehneet omatoimimatkoja, ja tämä oli vasta toinen matkatoimiston järjestämä matkamme. Hotelleissa olemme olleet kaiken tasoisissa, myös yhden tähden paikoissa ja tämä hotelli oli muistaakseni luokiteltu 3-. Just.

Uima-allas oli pienenpieni, mutta ihan riittävä näin pienelle "hotellille" Huoneistoja oli vain 10. Hotellissa oli vain Suomalaisia ja Ruotsalaisia.

Vesi maksoi 6realia 25litran pönikkä ja siihen sai alustan mukana että sai vettä laskettua mukiin. Kahden viikon aikana 4-henkinen perheemme kuluttu 3 isoa kanisteria vettä. Hampaathan suositellaan myös pestävän pullovedellä. Kaupassa sama vesikanisteri maksoi 1,5 realia eli melko paljon halvempi. Mutta oli mukava kun ei tarvinnut kantaa mihinkään, hotellissä kanisteri tuli suoraan keittiöön ja alustalle asennettuna.

Ihan mukava kokemus, mutta emme aio mennnä paikkaan uudelleen. Taitaa nämä kaikki matkatoimistojen lomapaikat olla turisteille rakennettuja lomapaikkoja. Jatkamme omatoimimatkailua ja saamme matkoista taatuste enemmän irti.

Arvosana kohteelle:

Wellis - 02.03.2007

ola`

erittäin mukava ja lämmin matkakohde. sopii kaikken ikäisille. ihmiset ovat todella mukavia siellä ja muutenkin olo on koko ajan viihtyisä. rannat ovat hyväkuntoisia ja todella mukavia sekä pitkiä.

Arvosana kohteelle:

weeedddeee - 15.08.2006