Fortaleza

Valtio: Brasilia
Virallinen kieli: Portugali
Rahayksikkö: Real (BRL)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Fortaleza ja muista Brasilian matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Rento Fortaleza (2006)

Välitön ja kokemisen arvoinen paikka. Siellä ei turhia pingoteta. Kun paikalliset huomasivat rannalla ,että kuvaan heitä videokameralla, pistivät he kunnon shown pystyyn ja kaikilla oli hauskaa. Välillä maisteltiin caipirinjaa ja uitiin. Ruoka oli hyvää. Ainoa haittapuoli oli katulapset, joiden kanssa on syytä olla varuillaan.

Arvosana kohteelle:

Helmi-Orvokki - 31.10.2009

Fortaleza

Oltiin äijäporukalla 2007 Fortalezassa, ja täytyy sanoa, että aivan mahtava paikka, lämmintä riitti, halpaa ja hyvää ruokaa/juomaa, mahtavat rannat, ja ne naiset ennen kaikkea.
Suosittelen kyl jos haluu lämpöä, baarikierroksia, chillailua yms.

Kannattaa käydä myös Canoa quebradassa (viikonloppuisin kova meno) noin 2t ajomatka Fortalezassa etelään.

Täytyy lähtee kyl uudestaan heti kun vaan pääsee.


Arvosana kohteelle:

Äijä - 30.09.2009

huippupaikka

moi! olen 32-vuotias sinkku mies. lähen nyt neljännen kerran 12.01.09! kun olin ekan kerran käyny... niin vaan kolahti ja kovasti:)olen matkustellu aika paljon ympäri maailmaa mut brassit vie voiton.suosittelen lämpimästi kyllä kaikille.yöelämä on jotain uskomatonta:) ihania ihmisiä..eikä siellä ryöstellä.. kunhan käyttää vaan maalaisjärkee ja jättää ketjut pois niin hyvä tulee. ja ne brassinaiset:) huh huh että voi olla kauniita!!

Arvosana kohteelle:

temeski - 02.11.2008

Fortalezaan uudestaan!!!!

Aivan ihana paikka!! olemme kolme nuorta naista(18,19 ja 23)ja sitä ennen olemme käyneet thaimaassa ja kyl brassit voiton vie!Ihmiset iloisii ja ystävällisiä..ei kohdattu uhkaavia tilanteita.atlantis oli ihana "uida" kunnon aalloissa.ja ilta elämä oli ihan paras raflat aamu seiskaa asti auki.Ei niin halpaa ku thaimaassa,mut kuka nyt shoppailemaan lähtis tollaisessa paikaa, niin ja varkaista varoiteltii joka puolella,mut kyl me kannettii kameroita baareis ja rantsul mukana,eikä mitn hävinny,vaik paikallisest tuli vähän välii varoittelemaan.paljon nähtävää ja ihmeteltävää..Ruoka ja juoma oli halpoja,mut ku olemme nirsoja kävimme hotellin vieressä olevassa mäkissä ja pizza hutis :)olimme hotel brasil tropicalissa ja henkilökunta oli paras mahd.ihanii ihmisii...lähettiinhän me heidän kanssa ottaa kuppii ku työvuorot loppu(ja vähä työajallakin :D)juuh suosittelen kaikille ilta elämästä,löhöilystä ja tsillailusta pitäville :D....pakko kerää rahaa kasaa uuteen reisuun ja samaan paikkaan..

Arvosana kohteelle:

SulDe - 23.01.2008

MELKO MUKAVA PAIKKA.

Rantahotellit mukavilla paikoilla,sopivan merituulen vilvoittava tunne keskipäivän helteelläkin.ranta ei sovellu lenkkeiltyyn,rantakatu vallan mainiosti,aamuvirkkujen unelma paikka.en suosittele perheille,Avartaa matkailijan näkemyksiä elämän arvoista,liikuin paljon kaikkialla kaupungissa yksin ei ongelmia koko aikana .Ruoka ei mainittavaa ,ei kuitenkaan huonoa ,paikallisten ruokapaikoissa maukkaampia.Ajatus jäi ristiriitaiseksi tulenko uudestaan vai riittikö tämä kerta .koskettaa ihmistä jos uskaltautuu kaupungin takamaille,vaikka olen paljon matkaillut.Minulle on kaikki kohteet 5 pinnan arvoisia.

Arvosana kohteelle:

aurinkomatkaaja - 20.12.2007

FORTALEZA

Aivan ihana paikka, upeet lämpötilat ja vielä upeemmat rannat.( täytyy mennä bussilla tai taxilla). Ihania ihmisiä...! Kurjuutta ja köyhyyttä, sekä rikkautta rintarinnan.Varovainen saa myös olla, ihan kuin muuallakin maailmassa. Jos verrataan kaukomatkoista Thaimaata ja Brasiliaa, ni brassit vie voiton!!!

Arvosana kohteelle:

Milu - 29.11.2007

Järkyttävä Fortaleza

Täytyy kyllä sanoa etten voi suositella kenellekkään.Emme koskaan mieheni kanssa olisi sinne lähteneet jos tiesimme mitä edessämme on.
Paljon rikollisuutta!!Länsimaalainen erottuu maisemasta kun 99%on alkuperäisväestöä.Turvallista ei ollut missään muualla kuin hotellin altaalla.

Arvosana kohteelle:

Hyvä,että henki säilyi - 08.05.2007