Agadir

Valtio: Marokko
Virallinen kieli: Arabia
Rahayksikkö: Marokon dirhami (MAD)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Agadir ja muista Marokon matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Agadir

Viikko Agadirissä meni vauhdilla ja aikaa kului rannan lisäksi kalatorilla, kamelisafarilla ja Inezganen Soukissa. Päiväreissuille kannattaa mennä oma-aloitteisesti ja paikalliset lähtevät mielellään oppaiksi pientä korvausta vastaan. Ihmiset ovat ystävällisiä ja auttavat vaikka et aina apua kaipaisi. Hotelli Sud Bahia oli hiljainen ja henkilökunta ystävällinen.Pyyhkeet vaihdettiin ja huone siivottiin joka päivä. Hotellin salakapakkaan kannattaa tutustua :)

Arvosana kohteelle:

anonyymi - 28.03.2009

agadir

Hei kaikki Marokon ystävät tai siihen hurahtavat! Itse olen jäänyt koukkuun tähän maahan ja joka vuosi teen sinne useampia omatoimireissuja viipyen parista viikosta kolmeen kuukauteen. Ollessasi vain Agadirissa et saa todellista kuvaa maasta ja sen ihmisistä, joten uskalla kurkistaa myös turistialueiden ulkopuolelle. Jos et ole nirppanokka elät ja asut edullisesti paikallisten alueilla, saat ystäviä, joten on hauskaa taas palata ja nauttia elämästä ilman aikatauluja. Älä hikeeny kauppiaisiin, vaan ajattele, ettei heillä ole kuin ne provikat palkkana siitä ostamastasi tavarasta, tingi kuitenkin se kuuluu asiaan. (on myös kiint.hintaisia liikkeitä) Taksit halpoja, mutta se mittari on oltava päällä, tai älä maksa mitään. Olen taas lähdössä lokakuun lopulla, takaisin tammikuussa. Eipä siis tiedä, vaikka nähtäisiin.

Arvosana kohteelle:

Aicha - 27.09.2006

Marokko, Agadir

Marokko on paikka joka jää mieleen. Itse olin 12-vuotias kun kävin siellä, joten sopii lapsiperheillekin tämä kohde. Jos Marokkoon lähtee, niin kannattaa käydä jollakin oppaiden järjestämistä kiertomatkoista. Esim. Marrakech on kaupunki jossa tulee satumainen olo, voisi melkein sanoa että tuntui kuin olisi ollut "Aladdin"-elokuvassa, torilla näki käärmeenlumoojan ym kiehtovaa. :) Suosittelen Marokon matkaa ihmiselle joka osaa ottaa vastaan erilaisen maailmankuvan.

Arvosana kohteelle:

tyttö vaan - 28.02.2006

Marokko-mahtava maa!!!

Kävin marraskuun alussa Agadirissä! Ramadan loppui just ja siellä oli mahtavat juhlat!!! Kävin myös paikallisessa keskiluokkaisessa perheessä ja tuntui todella että oli Afrikkalaisessa kehitysmaassa! Olot olivat todella ankeat, mutta ihmiset sitäkin ystävällisempiä! :) Marokkolainen ruokakin maistui, emmekä saaneet vatsatauteja! Ranta oli upea! Välillä saattoi huomata olevansa turisti, sillä kauppiaat olivat hieman tyrkkyjä, mutta halpaa oli!

Arvosana kohteelle:

outi - 16.11.2005