Kapkaupunki

Valtio: Etelä-Afrikka
Virallinen kieli: Afrikaans, Englanti, Ndebele, Pedi, Sotho, Swazi, Tsonga, Tswana, Venda, Xhosa, Zulu
Rahayksikkö: Rand (ZAR)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Kapkaupunki ja muista Etelä-Afrikan matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Paljon nähtävää ja koettavaa

Vaikka matkastani onkin jo parisen votta, niin olen silti yhä Kapkaupungin ja Western Cape-aluen lumoissa. Sinne pitää päästä uudelleen. Koin reilun viikon mittaisen matkani erittäin positiivisena, vaikka toki löytäähän alueelta ikävääkin jos sitä menee etsimään, mutta kun pitää maalaisjärjen mukana kaiken aikaa niin voi kyllä nauttia runsaasti.

Ihmiset ovat ystävällisiä, yritteliäitä, ruoka on hyvää ja kelpo hintaista. Mikäli maatkustaa paikallisena keväänä eli meidän syysaikaan, niin saa kokea luonnon värikylläisyyttä sillä Fynbos on mitä uskomattomin kasvimaailma. Alue tarjoaa kyllä paljon oli sitten botanisti, taiteilija, viiniasiantuntija, extreme-lajien harrastaja tai vain ihan tavallinen turisti.

Suosittelen ++

Arvosana kohteelle:

Pasaatituuli - 25.04.2009

kapkaupunki

kuka on ollut. mustien miesten orjuuden vapautus päivänä paraatissa, niin sanotussa korttelia kiertävässä rallissa koko yön kapin sydämmessä torvet soiden seven auvers. mut ihanaa, ihanaa. oö oli koska orjat vapautettiin ja joka vuosi .myös tulevina vuosina .Arvosana kohteelle:

- 14.12.2007

reissu kaveriporukalla

kapkaupunki on aivan loistava paikka. nähtävää varmasti riittää. pöytävuori ja hyväntoivonniemi on todellakin näkemisen arvosia. keskustas saa liikkua melko rauhas, välillä kerjäläiset häiritsee ja pyytelee rahaa. usein ne oli pieniä lapsia. kannataa kokeilla.ruoka oli erinomaista, ja AIKA EDULLISTA.

Arvosana kohteelle:

SEPPO - 06.06.2006