Nuweiba

Valtio: Egypti
Virallinen kieli: Arabia
Rahayksikkö: Egyptin punta (EGP)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Nuweiba ja muista Egyptin matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Joululomaa odotellessa

Nuweibaan ei päässyt valmismatkoilla viime jouluksi, joten lensin Sharmiin ja otin taksin päästäkseni paratiisiin. Loistoloma! Olin ainoa suomalainen. Nuweiba Village on yhtä ihana kuin edellisillä kerroilla. Vuotta aiemmin olimme Elariassa. Huh! Sinne en kyllä eksy. Loma Villagessa on aina (kolme kertaa)antanut voimia pitkälle kevääseen, joten tilasin matkan tänä vuonna jo heinäkuussa! En kaipaa bailailua enkä shoppailua. Rauha ja ystävälliset ihmiset vetävät sinne.

Arvosana kohteelle:

elinainen - 02.11.2008

Nuweiba Willage on POP

Eka reissu oli 04/2005. Toinen 10/2005 ja kolmas 10/2006 ja jos Herra suo ja elän niin taas aiomme mennä syksyllä 2007. Osoitteena olis taasen Nuweiba Willage, hotelli jossa palvellaan. Niin ihana rauha, ei kännääjiä vaan ihmisiä jotka tahtoo nauttia. Omatoiminen matkaaja saavuttaa kohteesta joka kerta enemmän.

Arvosana kohteelle:

Hessu "Abdu" - 30.07.2007

aivan ihana paikka!

Olin viikon nuweibassa syksyllä ja tykkäsin tosi paljon tästä paikasta, pakko päästä joskus uudestaan..=) ihmiset nuweibassa ovat tosi ystävällisiä ja mukavia. Rauhallinen paikka, ei paljon ostomahdollisuuksia lähellä, mutta vähän kauempana on. Kannnattaa lähtä nuweiibaan!

Arvosana kohteelle:

minä vaan - 10.03.2007

lokakuu

aivan mahtava paikka, ihania ihmisiä. palvelu hotellilla toimii. shoppailu mahdollisuuksia löytyy vain jonkin verran mutta senkin korvasi se että voit ratsastaa,snorklata, kalastaa paikallisten kanssa ja hengailla vaan. rauhallinen lomakohde. ihana hotellin ympäristö ja kivan lomasta teki etenki paikalliset ihmiset. kannattaa käydä snorklaamassa dahabissa blue hole nimisessä sukellus keskuksessa.

Arvosana kohteelle:

nainen 22 - 16.07.2006

nuweiba syksy 2005

Olin toista kertaa Nuweibassa puolen vuoden sisällä. Ainoana suomalaisena. Turisteja oli muutama muu, lähinnä Saksasta. Pari venäläistä. Oli ramadan kausi ja palvelut pysähdyksissä. Hotellini oli Nuweiba Village, jonka henkilökunta teki kaikkensa turistien viihtyvyyden eteen. Kuumaa oli ja hyttyset kiusasivat öisin. Rauhallista oli eikä terrorismista ollut tietoakaan. Suunnittelen kolmatta matkaa syksyksi ja tarkoitus olisi olla 2 viikkoa. Ihana paikka rauhalliseen lomailuun. Ei sitä tarvi etsiä kännäyspaikkaa. Suomessakin voi vetää kännit.

Arvosana kohteelle:

anonyymi - 24.01.2006

Nuweiba lokakuun alku 2004

Paikka yleisesti ottaen erittäin rauhallinen, paitsi silloin pari pommi-iskua. Onneksi selvisimme säikähdyksellä... siis me suomalaiset.

Arvosana kohteelle:

Turisti - 14.07.2005