Rayong

Valtio: Thaimaa
Virallinen kieli: Thai
Rahayksikkö: Baht (THB)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Rayong ja muista Thaimaan matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Rayong

Mukava lepopaikka rauhalliseeen lomailuun. Novotelin vieressä vasemmalla Kenin risubaari ansaitsee erityisen maininnan upeista thai-ruuista, joiden hinta noin 30 % novotelin ruuista, ellei vähemmän. Näyttää rähäiseltä, muuta ulkonäkö pettää!!!!

Arvosana kohteelle:

risubaariin - 31.10.2007

Aitoa Thaimaata

Olimme Rayongissa v. 2000 joulukuussa. Hotelli Canary Bay R. oli siisti, tasokas huoneistohotelli ( kaksio n. 75m2) lähellä kaupunkia. Liikkuminen takseilla halpaa ja helppoa, ympäristössä ja kaupungissa riittävästi nähtävää kahden vkon lomalle. Hotellin ympärillä on tavallista thaimaalaista elämää- myös mainioita paikallisia ruokapaikkoja. Kaikkineen viehättävä lomakohde, jonne uudelleenkin!

Arvosana kohteelle:

Kari - 20.04.2007

Rayong

Rayong on todella paratiisi. Käväisimme Pattayalla ja sen jälkeen oli ihana palata takaisin Novotel-hotelliin rauhaan. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja palvelu pelasi, Risubaari rannalla tarjosi vaihtelua hotellin tarjontaan. Isäntäväki oli opetellut vähän suomeakin ja ystävällisempiä ihmisiä saa hakea.Suomalaiset olivat siellä korkeassa arvossa.

Arvosana kohteelle:

Tuulikki - 13.08.2006

Luxus-paikka

Ihanan rauhallinen Novotel-hotelli,loistava palvelu. Pitkät valkoiset hiekkarannat, ei perässä kulkevia myyjiä ei melua, rannalla pari mukavaa thairuokapaikkaa hotelliruokien vastapainoksi. Hotellilla joka ilta eri teemoihin katettu buffee-illallinen vailla vertaa. Iloisia ihmsiä, lämmintä, auringonpaistetta ja palmujen havinaa, täydellistä lomaa. Ikävä jäi.

Arvosana kohteelle:

Eka kertaa Thaimaassa - 10.03.2006