Phuket

Valtio: Thaimaa
Virallinen kieli: Thai
Rahayksikkö: Baht (THB)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Phuket ja muista Thaimaan matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Varokaa raaputusarpojen tarjoajia!

Varoituksena kauniiseen Phuketiin matkustaville:

Perheemme joutui seuraavan huijauksen kohteeksi lomamatkallamme Thaimaan Phuketissa:

Suomalainen mies pysäytti meidät Karon Beachin lähellä ja sanoi tekevänsä tutkimusta lomiin liittyen, antaen ymmärtää olevansa matkatoimiston työntekijä. Hän kyseli monenlaista ja näytti sitten raaputusarpakortteja kysyen "Oletteko jo saaneet tämmöiset tervetulotilaisuudessa?". Kun sanoimme, ettemme olleet, hän antoi lopuksi lapsillemme raaputusarvat vähän kuin palkkioksi kysymyksiin vastaamisesta. Nuorempi lapsemme raaputti päävoiton. Mies sanoi, ettei hänen kohdalleen ole koskaan moista osunut, ja ettei juuri tätä voittoa ole jaossa kuin yksi viikossa koko maailmassa. Hän soitti jonnekin kysyäkseen, mitä nyt pitää tehdä ja kertoi sitten, että meidän pitäisi lähteä käymään jossain pääpaikalla, mistä saisimme palkinnon. Koska voittaja oli lapsi, tarvittaisiin mukaan myös täysi-ikäinen henkilö.
Perillä osoittautui, että meidät oli valehtelemalla houkuteltu Premier Property & Leisure -yhtiön hard selling -tilaisuuteen, jossa ammattimaiset lomaklubihuijarit sekoittivat ajatuksiamme monin erittäin epäeettisin keinoin ja lopulta onnistuivat saamaan meiltä allekirjoituksen lomaklubin hankintasopimukseen ja maksamaan käsirahan. Koko prosessi kesti n. 5,5 tuntia.
Vasta jälkeenpäin meille selvisi koko valheiden ja huijauksen määrä. Tämän jälkeen kävimme heti Thaimaassa yrityksen toimistolla neuvottelemassa asiasta, mutta sopimusta kieltäydyttiin perumasta. Lähetimme myös asiakaspalveluosoitteeseen sähköpostitse ilmoituksen, että koska sopimus perustui valehteluun ja huijaukseen, tahdomme perua sopimuksen, mutta sopimusta kieltäydyttiin edelleen

Tämä huijaus pilasi koko lomamme, vaikka muuten kohteena Phuket oli oikein kaunis ja miellyttävä.
Varokaa huijareita!

Arvosana kohteelle:

Lomalainen - 14.02.2011

Phuket Orchid Resort, Karon

Hotelli sopivan rauhallinen ja ranta tien toisella puolella. Henkilökunta ystävällistä ja aurinkoista. Allasalue siisti ja mukava. Huoneet tilavat ja ilmastoidut. Aamupala todella monipuolinen ja runsas. Suosittelen lämpimästi!

Arvosana kohteelle:

Laura - 14.09.2007

Kata sea Breeze

Hotelli siisti ja henkilökunta mukavaaa.mutta aamupalat oli pettymys,nimittäin vain parina eka aamuna lämminruoka oli lämmintä, muina aivan kylmää.Ei haluttanut syödä kylmiä riisejä ja broilereita.Mutta Kata oli alueena kiva ja ranta ihana.olimme siellä tammi-helmikuun vaihteessa.

Arvosana kohteelle:

anneli - 13.08.2007

Kata Beach , Kata Palm Resort

Rauhallinen kylä.Hieno rauhallinen hotelli.Hieno allasalue.Kahdessa päivässä on kyllä tämä paikka kokonaan nähty, mutta turvallista!.Ensi vuonna mennään kyllä Karon Beacille.On vähän isompi.Patong näytti niin täydeltä, että ei koskaan sinne!

Arvosana kohteelle:

Piika - 20.04.2007

Kata Sea Breeze ja Andaman Seaview hotellit.

KATA SEA BREEZE
Aivan loistava hotelli, vaikka tänä vuonna tähtiä onkin vain kaksi plussan arvosta. Hotellin ruoka oli hyvää ja aamiainen oli runsas. Kaksi isoa uima-allasta, jossa oli toisessa oli myös poreallas ja allasbaari. Huoneet olivat hyvät je hanekilökunta mukavaa. Hotellista oli hyvät kulkuyhteydet, kaupunkiin ja rantaan oli lyhyt matka! Suosittelen lämpimästi.

ANDAMAN SEAVIEW
Neljä tähteä, loistava hotelli. Sopii hyvin perheelle. Allas oli iso ja hieno. Ruoka oli hyvää ja henkilökunta mukavaa. Hotelli oli tosi puhadas ja siisti. Kulkuyhteydet hyvät. Suosittelen tätäkin, erityisesti perheille! :)

Phuket on paras paikka ikinä. Löytyy näkemistä ja kokemuksia niin paljon kuin jaksaa. Kaikkea löytyy kunhan osaa etsiä. (esim.eläintarha,perhostarha,simpukkamuseo) Ravintoloita ja aktiviteetteja paljon. Kannattaa kokeilla minigolffia Dino Parkissa ja riippuliitoa Karonin rannalla, ikimuistoisia kokemuksia! Ihmiset ihania ja paikat hyvässä kunnossa.

Arvosana kohteelle:

phuket ikuisesti mielessä. - 17.01.2007