Goa

Valtio: Intia
Virallinen kieli: Hindi
Rahayksikkö: Intian rupia (INR)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Goa ja muista Intian matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Lomalla Candolimissa useita kertoja

Mukavan rauhallinen, turvallisen oloinen ympäristö. majoitus hot. Sonesta Innsissä ensimmäisellä matkalla osoittautui oivalliseksi ratkaisuksi. Naapuruston ruokapaikka(vastapäätä Sonestaa), ravintola HARMONY BISTRO oli erinomainen tuttavuus. SUOSITTELEMME koko ryhmämme voimin (8 henk.) Nepalil. "pojat" tarjoavat erittäin hyvän ruoan, lihaa/kalaa/keittoja erit. hyviä ovat momot(nepal.) kääryleet. PS. ei kenelläkään vatsaongelmia !!!!

Arvosana kohteelle:

Harmony Bistroon ihastunut - 21.12.2012

Täydellinen paikka

Olemme olleet 3kertaa ja menossa uudestaan!

Arvosana kohteelle:

perhe - 02.05.2012

Intia ja vatsataudit

Kävin minäkin kaverini kanssa kahden viikon Intian matkalla marras-joulukuun vaihteessa 2010. Matkalle valmistautuessa luimme kaiken malariasta ja vatsataudeista. Ostimme perille saavuttuamme hyttysmyrkkyä, joka oli tehokasta pitämään poissa ympärillä hyörivät hyttyset. Meillä oli runsaasti mukana käsidesiä ja maitohappobakteereja. Harkiten valitsimme siistimmän oloiset ravintolat yms. Muistuttelimme jatkuvasti toisiamme hygienian ylläpitämisestä.

Viikon oltuamme lomalla sain ripulin ja kuume alkoi kohota. Otin heti yhteyttä oppaiden suosittelemaan lääkäriin, joka tuli hotellille. Sain antibioottikuurin, joka ei tehonnut ollenkaan. Lääkäri tuli toisen kerran ja oli sitä mieltä, että minun tulisi lähteä mukaan sairaalaan tutkimuksiin, mitkä kestäisivät seuraavaan päivään. Kauhistuin ajatusta ja mietin, montako bakteeria saisin sairaalasta mukanani. Kieltäydyin lähtemästä ja sain uuden antibioottikuurin. Viimeinen viikko kului hotellihuoneessa. Olo oli kauhea ja vessassa kävin ripuloimassa vähintään 20 kertaa vuorokaudessa. Usean minuutin istuminen oli mahdotonta ja olin puolimakaavassa asennossa yhdeksänkymmenen asteen kulmassa tuolin kannattelemana. Valtavasta määrästä ulostekertoja voi vain arvata, mitä tapahtui paksusuolen loppupäässä.

Epäonneksi sattui vielä Finnairin lentolakko ja paluumatka oli ajallisesti pidempi kuin menomatka. Paluumatka kotikaupunkiini kesti vuorokauden. Englantilaisen lentoyhtiön koneessa en ollut millään saada omaa penkkiriviä, vaikka niitä näytti olevan käytössä useilla terveillä matkustajilla. Sain kuitenkin henkilökunnalle kuuluvan penkin vihaisten silmäysten kera. Loppumatkasta yksi lentoemäntä valtasi puolet penkkirivistä, koska halusi nukahtaa. Sanat eivät riitä kertomaan paluumatkan tuntemuksista.

Pääsin hengissä kotikaupunkiini, mutta erittäin huonossa kunnossa jo tuossa vaiheessa. Menin suoraan keskussairaalan päivystykseen, jossa minulta otettiin ulostenäytteet ja verikokeet. Tulehdusarvot olivat 151, mutta jostain syystä ulostenäytteistä eivät saaneet positiivista tulosta minkään bakteerin osalta. Minut laitettiin tiputukseen ja sain ensimmäisen vuorokauden aikana 6 litraa nestettä suoneen ja suun kautta. Tosin suun kautta saadut nesteet ja ruuat tulivat niin nopeasti pois, että en ehtinyt vessaan. Pari vuorokautta olin tipassa ja neljä vuorokautta eristyksessä. Sain antibiootteja suun sekä tipan kautta koko tuon sairaalassa viettämäni ajan. Perhe sai käydä katsomassa, mutta ei koskea minuun ja suojanaamarit oli laitettava kasvoille. Lääkäri onnitteli minua jossain vaiheessa, että olin ollut järkevä, koska en ollut lähtenyt intialaiseen sairaalaan. Minua ei kuulema olisi otettu sairaalabakteerivaaran takia Suomessa osastolle, jos olisin piipahtanut intialaisen sairaalan osastolla. Pääsin sitten kotiin.

Sairastelu jatkui ja menin uuteen työpaikkaan vuoden alusta, joten ei auttanut jäädä heti sairaslomalle. Jo tammikuun 6. päivä jouduin taas palaamaan keskussairaalan päivystykseen, jossa otettiin ulostenäytteet ja verikokeet. Tuolloin tulehdusarvot olivat ok ja ulostenäytteiden tuloksia ei vielä saanut samalla kertaa. Lääkäri kertoi, että liikkeellä on vatsatautia, jonka olen nyt saanut. Koska tulehdusarvotkaan eivät olleet koholla, niin hän kotiutti minut. Soitin seuraavalla viikolla tuloksista, jolloin kerrottiin minulla olevan Clostridium difficile eli antibioottiripuli. Eipä ihmekään, koska muutaman viikon sisällä sain viittä eri antibioottia. Sain taas uuden antibioottikuurin, joka jotenkin alkoi tehoamaan. Suoliston ja etenkin suoliston loppupään kuntoutumiseen kului aikaa puoli vuotta. Särkylääkkeitä söin jatkuvasti, koska istuminen oli tuskallista ja ilman lääkitystä mahdotonta. Eikä siinä vielä kaikki.

Nyt kymmenen kuukautta matkan alkamisen jälkeen alkoivat uudet tutkimukset eli sainko vielä bakteerin aiheuttaman jälkitaudin kuten selkäranka- tai nivelreuman. Sairaslomalla olen tällä hetkellä ja en tiedä kuinka kauan. Ennen Intian matkaa olin täysin terve ihminen, joka ei edes sairastunut flunssaan, vaikka toiset ympärillä sairastivat.

Näiden kokemusten jälkeen en lähtisi Intiaan mistään hinnasta. Mielestäni vatsatauteja vähätellään ja ajatellaan niiden menevän ohi heti, kunhan vain syö antibioottikuurin. Sairastuttuani olen kuullut vastaavanlaisia tapauksia kuin tämä omani eli sairastelu on jatkunut vielä kuukausia Suomessa. Ajattelenkin niitä pieniä lapsia, jotka viedään maihin, joissa on heikko hygieniataso. Jos lapsi tai heikkokuntoinen vanhus sairastuu tällaiseen, niin voi olla, ettei hengissä selviä koetuksesta. Vielä tuosta hygieniatasosta sen verran, että olin tietoinen lähtiessä hygieniatason olevan alhainen. Jos ajatellaan arvoasteikolla 1-10, mitä se on, niin en antaisi arvosanaksi 2 enempää. Olen miettinyt omalta kohdalta, että mikähän tilanne olisi ollut, jos matka olisi kestänyt vielä muutaman päivän. Todennäköisesti olisin palannut paareilla kannettuna tai ”sinkkiarkussa”.

Vielä matkavakuutuksesta, jotka olivat kunnossa niin kuin aina matkalle lähtiessäni. En saanut korvausta menetetystä lomaviikosta, jonka sairastin hotellihuoneessa. Jos olisin olisin ollut intialaisessa sairaalassa, niin olisin saanut korvauksen. Ja vielä yksi asia, josta pahoitin mieleni. Toinen matkanjärjestäjän oppaista painosti minua lähtemään sairaalaan tutkimuksiin. Ja, kun en suostunut lähtemään, niin syyllisti pari päivää myöhemmin sanoen: ”Olisit nyt terve, jos olisit lähtenyt”. Voin vain todeta, että sairastuessaan lomamatkalla noin kaukana kotoa tuntee olevansa todella yksin ja puolustuskyvytön sairautensa kanssa.

Toivottavasti minulla ei nyt todeta reumaa ja tämä nykyinen sairastelu ei liity enää Intian matkaan, koska olen jo nyt matkan vuoksi hyvin katkera. Kerran sairastetun antibioottiripulin ansiosta en todennäköisesti kykene käyttämään turvallisesti antibiootteja, vaan saan niistä ripulin, joka on jälleen hoidettava antibiooteilla. Toivon, että tämä minun kokemani herättää lukijat miettimään, kannattaako riskeerata terveyttään lähtemällä lomamatkalle hygieniatasoltaan erittäin alhaisiin maihin.

Arvosana kohteelle:

Unohtumaton matka - 24.09.2011

Mahtava paikka!

Olimme 3v sitten Candolimissa,paljon matkustelleena Goa ainoa paikka johon ehdottomasti sanoin haluavani uudestaan ja nyt ollaan lähdössä Calanguteen 2 viikoksi. Ihmiset siellä ovat äärettömän ystävällisiä, kerrottuani vakirantabaarimme pojalle etten löytänyt kenkiä kun heillä siellä niin pienet jalat, hän toi tokavikana päivänä minulle uudet sandaalit..Oli kyllä vähän isot. Nyt tapaamme taas koska olemme meilailleet aina välillä. Huom aivan kaveripohjalta, mies lähtee mukaan. Teki myös hyvää nähdä miten vähään he siellä ovat tyytyväisiä vaikka on köyhyyttä. Lapset leikkivät likaisina kepeillä hiekassa hymy naamalla. Täällä valitetaan pikkuasioista.....

Arvosana kohteelle:

helena - 05.02.2011

Kolmatta kertaa Goaan

Lähdemme tammikuussa jo kolmatta kertaa Goaan, jossa vietämme taas kolme viikkoa. Hotellimme on aina Sonesta Inns Candolimissa; 3-4 tähteä, keskeinen sijainti ja ranta lähellä. Suosittelemme!

Arvosana kohteelle:

Teexpedition - 09.12.2010

kaide kalliosta

olimme kaverini kanssa jotain 10 viikkoa goalla, lähdettiin tammikuussa, ja tuntuu et en ole tullut takaisin vieläkään. aivan upeeta, vanhana reissaajana voin sanoa että paras paikka vetää relaa, ainoa riski oli se et kookos pähkinä putoo päähän. ei haitannu pätkääkään et british airvways hävitti meidän matrka tavarat, tulihan ne takasin 5 kk päästä. kukka shorttsit ja se klassinen pyyhe, nillä kyllä pärjäs. avoimin silmin ja teeskentelemättä, ps. jos te kaks ystävää palolemosta luette tämän, en ole pystynyt ottamaan kontaktia, mun ja markin osoite ei vörki. ois nasta tällää.

Arvosana kohteelle:

zuga kajonen - 30.07.2010

Incredible India !!

Sydämelisti voin suositella kaikkia Intian ihanan kauniita hiekkarantoja. Goassa etenkin sielu lepää ja rauhoittunut mieli saa uusia ulottuvaisuuksia rauhan tyvenessä. Kaupustelijoita ei näkynyt. Ruoka aivan uskomattoman maukasta ja hygienia kuin Euroopassa. Hintataso todella edullinen, esim lounas kahdelle 2-3 Eur, sisältäen juomat. Olen jo varannut seuravan lomani 4 vk . Tuskin maltan odottaa sitä ihanaa saapumisen tunnetta paratiisiin !!

Arvosana kohteelle:

I LOVE INDIA - 01.05.2010

Pohjois Goa 10-25.12.2009

26 vuotta eurooppaa ja venäjää työn puolesta kiertäneenä voin sanoa, ettäensi kertaa löytyi sellainen paikka jossa
lepää ruumis ja sielu.
Ruoka oli upeaa joka paikassa ja ihmiset ystävällisiä niin maalla kuin kaupungissakin. Menen takaisin maaliskuussa.
Paikka ei kylläkään sovi pikkusieluisille itkupilleille jotka eivät tule toimeen kotimaan kärpästen ja itikoiden kanssakaan,pysykää kotona tai enintään tallinan laivassa.
Suosittelen kaikille normaalijärkisille.

Arvosana kohteelle:

Arto - 31.01.2010

Ei koskaan uudestaan

Likainen,epähygieeninen,meluisa,huono ruoka
Jos haluaa pilata lomansa sairastamalla vatsatautia ja tulla huijatuksi paikka on oikea.

Arvosana kohteelle:

Olisi pitänyt uskoa paikalla käyneitä - 24.01.2010

Mahtava paikka - Intia!

olin viimekeväänä 3 viikoa yksin intiassa! Ja rakastuin siihen että tossa helmikuun puolessa välissä lähden uudestaan, kuukaudeksi! Lennot saa tosi halvalla jos vain varaa ne hyvissä ajoin. Kannattaa ottaa esimerkiksi HKI-MUMBAI-HKI lennot, jotka tulevalle matkalleni maksoi vain 371e, ja taittaa matka goalle junalla. arvoitu aika junalla matkustamiseen on 8-12h, mutta mikäs siinä katsellessa maisemia ja intialaiset junat on täynnä elämää. Se vasta onkin kokemus. ja hinnaksi per suunta tulee makuuhytin kanssa n 3,50e ja sekin on turistihinta :D
Kaikki vaan Intiaan! sanoin kuvaamattoman upea paikka! suosittelen enemmän kuin lämpimästi! Ja mielestäni parhain matkustamis aika on vasta keväällä helmikuun lopusta huhtikuun loppuun, ilmat ovat silloin aivan ihanan kuumat (mikäli siis tykkää kuumasta) viimekeväänä maaliskuun lopulla jokä päivä +45 :) ja turisteja on silloin vähemmän koska alkaa olemaan jo low season (en tiedä osaanko kirjoittaa oikein :))

Arvosana kohteelle:

Marko - 02.01.2010

Keralan kierros Intialaisen matkatoimiston kautta

Hei!
Olimme 51/2vk Intiassa, Delhi, Cochin, Munnar, Kumarakom, Varkala, Kovalam, Tcekkedy, asuntolaiva ym, Tilasin matkan Intialaisen matkatoimiston kautta, SLS tourist. Kaikki pelas hyvin. Lensimme Finnairilla Delhiin jossa meitä oli vastassa auto kuljettajineen joka myös vei meidät lennolle Cochiin. Siellä olikin vastassa kuski auton kanssa. Hän oli mukanamme koko 5 vk. Matkaan kuului retkiä. Sanoin ei voi kuvata miten hyvä kokemus se oli. Matkan hinnaksi tuli alle 1600euroa Hki-Intia-Hki!!! Lisä tietoja saat tuulah.turunen@kolumbus.fi

Arvosana kohteelle:

tuula - 28.12.2009

2 kertaa tänä vuonna

Missään muualla ei voi lomailla yhtä halvalla. Finnairin halpis lennot delhiin tai mumbaihin ja siitä spice jetillä goalle. Perillä mikään ei maksa mitään ja palvelu pelaa. Jos vaan suinkin on mahdollisuus niin lähden vielä ennen joulua vaikka viikoks rentoutumaan. Suosittelen lämpimästi.

Arvosana kohteelle:

merkonomi - 08.10.2008

Intiaan ihanaa!

Hei!
olimme ekakerran Keralassa 1vk+2vk Pohjois-Goalla. Siinä meni minun sydän. Olemme paljon matkustelleet mutta vähintään joka toinen vuosi on päästävä Intiaa. Helmikuussa lähdetään onneksi 3vk. Ihmiset ovat köyhiä mutta iloisia ja mukavia. lapsille on kiva viedä vaatteita ja jotain pientä viemisiksi. Me suomalaiset emme osaa arvostaa omaa tarpeeksi oma elämän laatuamme, ainakaan me jotka matkustamme. Intiassa lapsikin ymmärtää iloita kynästä ym mutta suomalaiset lapset eivät. Meillä lasten vaatimukset ovat joskus turhan suuria. Ei joupukkikaan enää pysty niitä täyttämään vaikka olohuone paisuis lahjoista! Intiasta ollaan kahta mieltä joko pidät tai et, riippu miten katselet paikkaa. Roskiahan siellä on mutta en katsele niitä vaan maisemia ja ihmisten iloisuutta, palvelualttiutta ym

Arvosana kohteelle:

titta - 01.10.2008

Sielu lepää

Olemme käyneet 10 x Goassa. Vimeiset kerrat olemme asuneet yksityisasunnossa Majordassa.Loistavat tilat, palvely erinomaista ja enne kaikkea sinne pääsee Mumbain kautta tosi halvalla.Finnair lennättää 5 x viikossa Mumbaihin.Majoitusmahdollisuuksia on pilvin pimein, eikä maksa paljon.

Arvosana kohteelle:

H ja M Soininen - 23.04.2008

hotelli sea breeze beach 130308-270308

aivan mahtava hotelli,mukava henkilökunta,siivous joka päivä,ruoka hyvää,ja kävelymatkan päässä pääkatu ja ranta. vieressä santun kioski jossa valuutanvaihto ym.myös santun taksit päivystää hotellin edessä.suosittelen.halpaa on.

Arvosana kohteelle:

sebastian - 10.04.2008

IHANA INTIA!

Olimme Goalla 25.3.-1.4. ja se oli paras lomani kautta aikojen. Olemme matkustelleet paljonkin eri puolilla maailmaa mutta nyt löytyi se kohde jonne on ihan pakko päästä uudelleen. Ei tullut vatsatautia eikä mitään muutakaan tautia. Se on niin itsestä kiinni saako sen taudin. Ruoka siellä on taivallista ja Goalaiset ihmiset aivan mielettömän ystävällisiä. Luonto on ihmeellinen ja rannat tosi mahtavia ja niitä on paljon, jokainen löytää varmasti mieleisensä. Varattiin jo uusi loma ensi talveksi ja nyt menemme kahdeksi viikoksi. Viikko Goalla on armotta liian lyhyt. Siellä on paljon näkemistä kokeneellekkin matkailijalle. Teimme paljon omatoimiretkiä ympäri kaunista Goaa. Odotan malttamattomana ensi talvea että pääsen sinne uudelleen.

Arvosana kohteelle:

Intiaan hullaantunut - 10.04.2008

Kivaa oli

20.3-4.4.08 Ajalla oltiin pohjois goalla. Kivat rannat baga ja gandolin beach mutta galankutella liikkaa porukkaa.Hotelimme oli siisti ja hyvä henkilökunta hotelli sijaitsi galangutella keskustassa eli sun kissed oli hotellin nimi.Mutta muuten koko paikka oli kuin tunkio haju oli kuin kaatopaikalla välillä ja päivällä näky rotanraatoja ja illala eläviä rottia joista minä en nähnyt kuin kaksi.ja kun kävelykatuja ei ole niin se pöly kuivalla ja vilkasliikenteisellä tiellä on valtava.mutta tämä on juuri sitä exotiikkaa jota harvoin kokee.Goalla pyydetään kaikesta ylihintaa eli Panjim oli kiva paikka .Bombay basar ei ole kumonen mutta gulf supermarket, jossa myydään kaikkea esim nokian piraatti kännyköitä n95 8g 200€ ja jotain kiinalaisia äly puhelimia vindows sovellutuksilla. ja ihan ostoskadun päässä on Vishal mega mart. josta löytyy kaikkea eli se oli siitä jännä että kun maksoi ostokset kuitti tarkastettiin oviaukon tuntumassa ja leimattiin. no vatsatauti tuli toiseksi viimeisenä päivänä.Tohtori kehiin ja piikkiä, eise auttanut ja nyt saikulla..no jokatapauksessa menen uudellee pohjois goaan tai sitten etelä ehkä vaikka Keralaan..

Arvosana kohteelle:

Burgeri - 07.04.2008

Pohjois-Goa

Olimme viisi nuorta tyttöä intiassa vähän yli kaksiviikkoa. Paikka missä olimme on aivan mahtava rakastuin Goaan, pakko mennä ensikin vuonna. Kukaan ei sairastunut ja parasta siellä on ihmiset jotka ovat aivan ihania. Rannat olivat siistejä ja viihtyisiä ja ruokakin maistui hyvälle. Suosittelen.

Arvosana kohteelle:

anonyymi - 12.03.2008

Jos pidät vatsatauteista

Semmonen vatsatauti että nokia(kaupunki)jää toiseksi!ei toista kertaa intiaan

Arvosana kohteelle:

pöpö - 19.02.2008

Goa

olen ollut goassa n.10v sitten,ihana loma. nyt olemme lähdössä uudelleen. englannin kielen kenssa ongelmia. onko joku tutustunut kehenkään goalaiseen, joka osaisi vähän suomea? voisi olla meillä vähän oppaana.

Arvosana kohteelle:

pirjonen - 21.01.2008

Pohjois-Goa

Olen lomaillut useissa eri paikoissa ja Intia ehdottomasti paras! "Sydän" jäi Intiaan :-)

Arvosana kohteelle:

Pipa - 15.01.2008

pohjois-goa

Olin viikko sitten yhden viikon omatoimimatkalla pohjoisgoalla. Ensimmäinen hotelli, joka kohdalle osui, oli terveydellisistä syistä vaihdettava. suosittelen panostamaan jonkun verran asumisen laatun oman turvallisuuden takia. Paikkana näin vielä matalasesongin aikaan tosi Intialaisväritteinen. Kaikin puolin viehättävä paikka, parasta ehdottomasti luonto ja ihmiset.
Kävimme viidakossa katsomassa intian toiseksi suurinta vesiputousta ja apinoita moikkaamassa. Jo pelkkä jeeppimatka läpi viidakon oli upea kokemus. Kaikkein parasta mitä matkan jälkeen jäi , on se ymmärrys, mikä oikeastaan on tärkeää elämässä. En olisi voinut kuvitellakaan että "turistikohde" tekee näin syvän vaikutuksen ihmiseen. Intia (ja ihmiset joihin sain tutustua) vaikutti minuun syvästi. Menen taatusti uudelleen ja uudelleen, tuntuu kuin olisin päässyt lähemmäs suurta totuutta. : ) Ja itseäni.

Arvosana kohteelle:

anonyymi - 25.10.2007

Lomakohde Goa

Olimme seuramatkalla pohjois Goassa marraskuusssa ennen Thaimaan sunamia. Minulle jäi kaipuu Intiaan. Haluan edelleen ajatella matkustavani Intiaan. Ihmiset ovat ystävällisiä,ja elämänmeinki yleensä. Elämme yltäkylläisessä maanosassa. Kaikkea saa rahalla, mikään ei ole minkään arvoista, Intiassa elämänarvot ovat ihailtavat. Ei välttämättä tarvitse olla kaikkea voidakseen hyvin. Olen sosiaalialan koulutuksen saanut henkilö, mutta ikää on jo niin paljon ja ei ole kielitaitoa, jos olisin nuorempi niin lähtisin sinne töihin. Rakastuin Intiaan. Olen ollut aina kiinnostunut Intiasta.
Nuorille joilla on kielitaitoa ja rohkeutta kohdata erilaisia kulttuureja niin ottakaa askel Intiaan kohtaatte antoisia kokoemuksia. Kulttuuri, ystävälliset ja kauniit,ihmiset ja pukeutuminen ovat asioita jotka minua viehätti.Asua voi todella edullisesti, ei tarvitse mennä hotellin, löytyy edullisia majoituskohteita. Elämyksien kokeminen on parasta. Uteliaisuutta vain matkaan!!!

Arvosana kohteelle:

Lissu - 22.04.2007

Pohjois Goa

Kaksiviikkoa pohjois Goassa helmikuussa 2006. Oli kyllä kokemuksien rantaloma kohde. Pienenpuoleinen vilkas lii-kenteinen kylä, vailla ostoskeskuksia ja laadukkaita tuotteita. Ilman hekumallista illanvietto paikkaa Katukaupoissa runsaasti rihkamaa. Paljon turisteja mutta ei häiritsevästi. Kerjäläisistä ei juuri haittaa. Hotelli Alorissa olimme aamuyöstä, huoneet saimme kel 13. Oli raskasta odotella 9 tuntia lämpimissä matkavaatteissa. Hotellin yleiset tilat pienen pintaremontin tarpeessa. Huoneet puhtaita mutta kalseasti kalustettuja. Goa tuskin sopii alle kouluikäisille lapsille. Aasiassa oli juuri puhjennt lintuinfulenssa - Siipilihat jäi miltei syömättä. Tämä puute pitikorvata
merilihoilla. Kasvatuskarja pihvejä ei juuri voi mainita herkuiksi. Puhutut India herkut jäi löytymättä. Joten 3 kiloa katos. Ainut mauste chili chili. Kalaruuat kyllä hyvät kunhan löytää puhtaanpuoleisen ruokapaikan. Kaikista varomisesta huolimatta, toisenviikon puolella iski se hirmuinen ruoka myrkytys. Apu löytyi kuitenkin lääkärin kautta ja lento Suomeen sujui lähes normaalisesti, paitsi että Indian mestari räätälin tekemien housujen haaraommel rusahteli hilpeyttä herättävästi aina tuolista noustessa. Anteeksi minä pyytelin, ajattelin tämän kuuluvan vatsataudin helpotukseen.


Seutulassa 12 asteen pakkasessa Lahden bussia ootellessa tuntui isänmaan Pohjoistuuli pirulliselta.

Arvosana kohteelle:

Kyyhkynen - 07.08.2006

Sydämeni jäi Intiaan...

Intia on maailman ihanin paikka, suosittelen lämpimästi jokaiselle!!

Arvosana kohteelle:

Intia - 19.01.2006

Lomailu GOA:lla

Lähden Goalle 6 kertaa, koska se on hyvin turvallinen ja miellyttävä lomakohde.

Arvosana kohteelle:

minä - 02.11.2005