Dubai

Valtio: Arabiemiraatit
Virallinen kieli: Arabia
Rahayksikkö: Dirhami (AED)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Dubai ja muista Arabiemiraattien matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Dubain matkat

Kävin ensikerran Dubaissa v.-91,silloin ei ollut moottoriteitä,eikä niin paljon hotelleja ja pilvenpiirtäjiä,kuin tänäpäivänä.Lomapaikkana se on edelleen ihana,ilmasto ei ole liian kuumaa,ei edes hiekka polta jalkapohjia.Ruoka on hyvää ja edullista,palvelu kohteliasta,joskin pidäättyvämpää kuin muissa ranta kohteissa.Ihania vaatteita,vaikka mitä merkkiä voi ostaa,mattoja koriste-esineitä,eikä hinta huimaa.Ainoa miinus on monessa hotellissa päivystävät ilotytöt,joita ei todellakaan tavannu -90luvulla.Maailama muuttuu,mutta Dubai on mielestäni ihana lomanviettopaikka,yksinäisille ja lapsiperheille.Suosittelen!

Arvosana kohteelle:

Ahkera matkailija - 31.01.2010

Mieli jälleen Dubaihin

Olen ollut 4 kertaa Dubaissa ja lähden ainakin kerran vielä sinne. Aivan eri maailma, kuin esim. Kanariat. Säät ovat lämpimät läpi vuoden. Rannat upeat. Liikenne vilkas. Turvallinen matkakohde. Retket uskomattomia, varsinkin safariajelu. Naisetkin voi liikkua iltaisin ilman humalaisten seuraa.

Arvosana kohteelle:

mummeli Savosta - 15.11.2006

Dubai

Ihastuin tähän matkakohteeseen noin 6 v. sitten. Senjälkeen olen käynyt siellä melkein joka talvi. Taas lähden ensi talvena. Upea, turvallinen, erilainen vaihtoehto, kyllästynyt Kanarian matkoihin. Persianlahden rannat upeat.Rahan mahti nähtävissä joka paikassa. Suosittelen. Diskoilijat ja yöelämää hakevat eivät ehkä viihtyisi. Hyvää matkaa Dubaihin.

Arvosana kohteelle:

Mummi 67v. - 02.04.2006

Dubai

Dubai kaupunkimatkakohteena aivan upea. Uutta ja vanhaa sopivasti sekaisin. Paikalliset kultturi ja uskonoollis eroavuudet otettava kunnioituksella huomioon. Retket super mukavia ja uimarannat upeat. Olimme itse ramadan aikana ja hinoa kun ei tarvinnut seurata suomipojan ryypiskelyä. Ihmiset tosi mukavia joskin etäisiä. Voin vain sanoa että toinen kerta ja kannatti. Hyvää alkukevättä kaikille maailmanmatkaajille.


Arvosana kohteelle:

Veli Keitel - 11.01.2006

dubaissa 01/05

Huippu paikka jos vertaa esim. johonkin torremolinokseen.Ihana ilmasto halpaa myös hotellissa oli edullista syödä.Shoppailijan paratiisi kunhan löytää edulliset paikat esim.carrefour tavaratalon jne..Rannat puhtaat sai olla rauhassa varsinkin al-mamzar beatchilla.Hotellin henkilökunta todella ystävällistä.Turvallista myös naisella kävellä iltaisin kaduilla kunhan olkapäät piilossa etteivät tuijota kovin pahasti.Ainoa miinus hotellien yökerhoissa ja auloissa yöaikaan pyörivät maksulliset naiset mut niistähän ei tarvii välittää.

Arvosana kohteelle:

mia - 09.08.2005